Dit zijn wij!

De Club van Lelijke Kinderen is een bioscoopfilm die in 2019 in de bioscopen komt. De film gaat over Paul, een jongen die wordt opgesloten door president Isimo omdat hij flaporen heeft. Gelukkig weet hij op het nippertje te ontsnappen. Samen met Sara, Kai en De Club van Lelijke Kinderen gaat hij de strijd met de President. Het hele verhaal lees je hier.

Maar we zijn niet alleen een film. We zijn ook een échte club van lelijke kinderen! Kinderen die lid zijn kunnen een groot of klein rolletje spelen in de film, meedoen met prijsvragen en spelletjes, worden op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen, kunnen langskomen op de set, en als een echte filmster over de rode loper op de première als de film straks af is. Natuurlijk is lidmaatschap helemaal gratis (je kunt hier lid worden) en vragen we altijd vooraf toestemming aan ouders of verzorgers als iemand de in de film wil spelen of aan een evenement wil deelnemen. Voor vragen zijn we altijd te bereiken via onze contactpagina.

Wil je meer informatie over de titel van de film en onze visie op mooi en lelijk? klik hier.

 • Jonathan Elbers
  Jonathan Elbers Regisseur

  Heeft een bril en wilde altijd buschauffeur worden.

 • Casper Eskes
  Casper Eskes Producent

  Casper heeft een beugel en wilde wilde avonturen beleven.

 • Niek Teunissen
  Niek Teunissen Producent

  Niek heeft een bril en werd vroeger gepest.

 • Wim Boven
  Wim Boven Producent

  Wim woog te veel en wilde vroeger president worden.

 • Jeroen Margry
  Jeroen Margry Scenarist

  Durfde nooit op de schoolfoto te gaan en schreef altijd hele mooie liefdesbrieven.

 • Thijmen Doornik
  Thijmen Doornik Camera

  Was vroeger in de klas ontzettend irritant en had heeft de concentratie van een goudvis.

Ken je ons nog van vroeger?

Denk je nu “huh, maar er was toch al een film?”. Dat klopt! In 2012 hebben we een korte film gemaakt voor de televisie. Maar nu wordt het een lange film voor de bioscoop, met een veel spannender verhaal! Was je toen al lid van de Club? Dan ben je nu automatisch Lid Van Het Eerste Uur en kun je hier je wachtwoord opvragen.

Partners

Deze film wordt geproduceerd door Umami Media in co-productie met Shooting Star Filmcompany, CoBO en de Evangelische Omroep, in samenwerking met het Nederlands Fonds voor de Film en gedistribueerd door Independent Films. De film is gebaseerd op het boek van Koos Meinderts, uitgegeven door Uitgeverij Ploegsma.

Berichtje naar de club!

Hoi! </br> Wil je ons snel een berichtje sturen? Dat kan hieronder!

Verander de tekst. captcha txt