Nee (en ja)! Iedereen is lelijk op zijn eigen manier en iedereen heeft een eigen opvatting over wat ‘lelijk’ eigenlijk is. Gelukkig maar, want zo geldt ook het omgekeerde: iedereen is mooi op zijn eigen manier en iedereen heeft een eigen opvatting over wat ‘mooi’ eigenlijk is.

En dat is nu precies waar de film over gaat.

Paul, een 11-jarige jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje. Al snel komt hij erachter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij ‘lelijk’ zou zijn volgens president Isimo. Die wil namelijk het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara en een aantal andere kinderen ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op. Vanuit hun schuilplaats gaan ze de strijd aan met het regime van de president en gaan ze proberen de andere kinderen te bevrijden. Paul leert in de film te accepteren wie hij is en dat het juist die unieke, prachtige kenmerken zijn, die hem heel mooi maken.

Casting!

Dus ben jij de gelukkige eigenaar van een prachtig stel flaporen, vrolijke sproeten, enorme pluizebol, beugelbekkie, een heel saai of juist een ‘mooi’ gezicht? Dan ben je uniek. Wees er trots op! Laat van je horen en doe casting voor de nieuwe speelfilm, want iedereen mag auditie doen!

Velen ging je al voor. Katja Schuurman, Theo Maassen en zelfs Wie is de Mol-presentator Art Rooijakkers. Nu is het aan jou! Wij zijn op zoek naar de nieuwe helden van De Club van Lelijke Kinderen: Paul, Sara, Kai en Rox. Denk jij dat jij het nieuwe aanstormende talent bent? Doe dan nu online en wie weet ben jij volgend jaar een echte filmster!

Berichtje naar de club!

Hoi! </br> Wil je ons snel een berichtje sturen? Dat kan hieronder!

Verander de tekst. captcha txt